OVER HOLLAND KAASCENTRUM –
DEN HOLLANDER KAAS

Den Hollander Kaas verkoopt, onder de vlag van Holland Kaascentrum, de lekkerste kaas op markten in midden- en oost-Nederland. Bob en Bart den Hollander zijn de ‘Kaasbazen’ van een geweldig gezellig team.
Samen laten ze zoveel mogelijk mensen genieten van de lekkerste kaas op de markt. 

Den Hollander kaas Team Hoofddorp

Vers en vriendelijk

Met een groot team kaas enthousiastelingen wordt er kaas verkocht in midden- en oost-Nederland. Niet alleen een lekker vers stuk kaas, maar óók met een glimlach en een gezellig gesprek: dat is waar het team van Den Hollander Kaas voor gaat!

Service en vriendelijkheid is een groot goed: een stukje verse kaas op maat, vacuüm verpakt, gesneden of vers geraspte kaasfondue? Wij regelen het voor u! Vers en vriendelijk is waar wij voor gaan.

Tot ziens op de markt!
Team Den Hollander Kaas – Holland Kaascentrum

Ons team

Het team van Holland Kaascentrum – Den Hollander bestaat uit meer dan 35 goedlachse kaasbazen! Dat is natuurlijk niet zo gek. We mogen werken met het lekkerste product, op de gezelligste markten en de hele dag praten met de leukste mensen!

Sfeer is voor ons ontzettend belangrijk. Als je niet van je werk kunt genieten, dan gaat er iets fout. Grappen maken met elkaar en vertellen over wat we hebben meegemaakt, hoort er dan ook allemaal bij. Dat zorgt voor een hecht team! Kom jij onze kaasfamilie versterken?

1977 markt

Een echte kaasfamilie

Bob en Bart den Hollander zijn de vierde generatie kaas verkopers in hun familie. Overgrootvader Bastiaan maakte kaas op de boerderij in Driebruggen en verkocht dit meestal op de kaasmarkt in Gouda. Opa Bastiaan den Hollander maakte kaas op hun boerderij op Breeveld, in Woerden, die verkocht werden op de kaasmarkt in Woerden. In 1968 begon oom Bas den Hollander met de verkoop van kaas op de markt in Utrecht. Hierna volgden snel oom Cor en vader Ben. Bas en Cor  stonden ook aan de voet van de franchisevereniging Holland Kaascentrum, die in 1973 is opgericht. 

Als sinds Bart jong was ging hij mee naar de markt met vader Ben. En ook Bob werd met het kaasvirus aangestoken: in 2002 ging Bob als zelfstandige aan de slag. Op 1 April 2015 was vader Ben 40 jaar zelfstandig kaasboer op de markt en hebben Bob en Bart de laatste markten van hun vader overgenomen. Samen gingen ze wekelijks naar 8 markten in midden Nederland. En in 2015 is er een extra vestiging bijgekomen in Deventer, van waaruit diverse markten in oost Nederland bediend worden.
Er is in de loop van de jaren een warme relatie opgebouwd met een grote klantenkring op al onze markten, daar zijn we trots op!

We zijn ook trots op de samenwerking met diverse boeren, leveranciers (waaronder huisleverancier Vandersterre Holland) en andere kaasverkopers. Door samenwerking sta je sterker en kunnen we in de toekomst nog meer klanten blij maken met een heerlijk stuk kaas! 

den hollander verse kaas
Den Hollander kaas ons team lindengrachtmarkt
Simone, Silas en Sandra