OVER HOLLAND KAASCENTRUM –
DEN HOLLANDER KAAS

Den Hollander Kaas verkoopt, onder de vlag van Holland Kaascentrum, de lekkerste kaas op markten in midden- en oost-Nederland. Bob en Bart den Hollander zijn de ‘Kaasbazen’ van een geweldig gezellig team.
Samen laten ze zoveel mogelijk mensen genieten van de lekkerste kaas op de markt. 

Den Hollander kaas Team Hoofddorp

Vers en vriendelijk

Met een groot team kaas enthousiastelingen wordt er kaas verkocht in midden- en oost-Nederland. Niet alleen een lekker vers stuk kaas, maar óók met een glimlach en een gezellig gesprek: dat is waar het team van Den Hollander Kaas voor gaat!

Service en vriendelijkheid is een groot goed: een stukje verse kaas op maat, vacuüm verpakt, gesneden of vers geraspte kaasfondue? Wij regelen het voor u! Vers en vriendelijk is waar wij voor gaan.

Tot ziens op de markt!
Team Den Hollander Kaas – Holland Kaascentrum

Ons team

Het team van Holland Kaascentrum – Den Hollander bestaat uit meer dan 25 goedlachse kaasbazen! Dat is natuurlijk niet zo gek. We mogen werken met het lekkerste product, op de gezelligste markten en de hele dag praten met de leukste mensen!

Sfeer is voor ons ontzettend belangrijk. Als je niet van je werk kunt genieten, dan gaat er iets fout. Grappen maken met elkaar en vertellen over wat we hebben meegemaakt, hoort er dan ook allemaal bij. Dat zorgt voor een hecht team! Kom jij onze kaasfamilie versterken?

1977 markt

Een echte kaasfamilie

Bob en Bart den Hollander zijn de derde generatie kaas verkopers in hun familie. Opa Bastiaan den Hollander maakte kaas op hun boerderij op Breeveld, in Woerden, en verkocht deze op de kaasmarkt. In 1968 begon oom Bas den Hollander met de verkoop van kaas op de markt in Utrecht. Hierna volgden ook oom Cor en vader Ben. Zij stonden aan de voet van de franchisevereniging Holland Kaascentrum.
Sinds 2015 staan Bob en Bart den Hollander aan het roer van dit kaasbedrijf uit Kamerik. De familie werkt samen met diverse boeren, leveranciers en kaasverkopers, waardoor de toekomst gegarandeerd is

den hollander verse kaas
Den Hollander kaas ons team lindengrachtmarkt
Simone, Silas en Sandra