GENIET VAN DE LEKKERSTE KAAS, OP DE MARKT

Het team van Den Hollander kaas staat elke week op diverse markten in midden en oost Nederland, om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de lekkerste kaas! U kunt bij ons de mooiste Hollandse en buitenlandse kazen proeven. En uiteraard zorgen wij ervoor dat u blij de kraam verlaat. Tot ziens op de markt!

Kom bij ons werken op de markt!

Het werkterrein van Den Hollander Kaas is flink aan het groeien, dus zoekt ons team versterking! Misschien ben jij wel op zoek naar een nieuwe baan, laten we dan met elkaar in gesprek gaan. Er zijn veel mogelijkheden: parttime, fulltime of bijbaan.

Ben je tussen de 15 of 75 jaar jong? Iedereen is welkom!
Het belangrijkste is dat je gezellig bent en energie brengt: dan pas je bij ons!

Het aantal markten waarop
je ons kunt vinden.
0
Het aantal klanten
dat we per week helpen.
0
Zoveel soorten producten vind
je in ons assortiment.
0
den hollander verse kaas

Een echte kaasfamilie

Bob en Bart den Hollander zijn 4e generatie kaasboeren, na overgrootvader Bastiaan, opa Bastiaan Cornelis en vader Ben. Al vanaf 1968 word er in Utrecht kaas verkocht door de familie den Hollander. Eerst door oom Bas, daarna oom Cor en nu door Bob en Bart.

De broers staan aan het roer van dit kaasbedrijf, met vestigingen in Kamerik en Deventer. De familie werkt samen met diverse boeren, leveranciers en kaasverkopers, waardoor de toekomst gegarandeerd is.

Op welke markten kunt u ons vinden?

Vanuit onze pakhuizen in Kamerik (bij Woerden) en Deventer rijden we naar diverse steden en plaatsen in het land, zodat u altijd verzekerd bent van een stuk kaas. Vers van ’t mes! Dat betekent vroeg opstaan en laat thuiskomen, maar ons hoor je niet klagen :-).
We hopen u snel te zien op een van onze markten!

Holland Kaascentrum in Utrecht
De lekkerste
kaas,
vers van
het mes