FAQ items aan het laden...

Familie den Hollander
Al vanaf 1975 op de markt

Echte kaasfamilie
De familie den Hollander staat sinds 1975 met Holland Kaascentrum op de markt, maar de familie zit al veel langer ‘in’ de kaas. Opa Bastiaan den Hollander maakte op hun boerderij op Breeveld, in Woerden, zijn eigen kaas. En al in 1968 werd er in Utrecht kaas verkocht door zijn zoon Bas den Hollander, waarna ook broers Cor en Ben in de zaak stapten. Inmiddels staan Bob en Bart den Hollander, de zoons van Ben, aan het roer van dit kaasbedrijf uit Kamerik.

De familie werkt samen met familie Roorda en familie Boeren in Deventer; een samenwerking waardoor de toekomst gegarandeerd is.

Vers en vriendelijk
Met een groot team kaas enthousiastelingen wordt er kaas verkocht in Midden- en Oost-Nederland. Niet alleen een lekker vers stuk kaas, maar óók met een glimlach en een gezellig gesprek: dat is waar het team van Holland Kaascentrum – Den Hollander voor gaat!

“Service en vriendelijkheid is een groot goed, wat onze klanten erg waarderen. Een stukje verse kaas schuin gesneden of plat, vacumeren, of vers geraspte kaasfondue? Wij regelen het voor u! Vers en vriendelijk is waar wij voor gaan.” Niet alleen bij de familie den Hollander, maar bij heel Holland Kaascentrum!

Tot ziens op de markt!
Bob en Bart den Hollander

De beste soorten!

We zorgen voor de lekkerste soorten, van de beste boerderijen en kaasmakerijen.
Kom gerust proeven!

  • Hollandse (boeren) kazen

  • Buitenlandse Kaas

  • Verse Scharrel-eieren

  • Verse boeren boter